Bemutatkozás

Az F-MIX Kft. a magyarországi italautomata üzletágban 2000 óta jelen lévő magyar tulajdonú vállalat. A céget Fertőszentmiklósi központtal alapították és tevékenysége az italautomaták üzemeltetése Győr-Moson-Sopron megye területén. Tevékenységi köre egyrészt az automaták üzemeltetése, bérbeadása, felújítása, értékesítése és szervizelése köré szerveződik. Rendelkezik a tevékenység hatékony végzéséhez szükséges technikai és logisztikai háttérrel, a területére kiterjedő saját üzletkötői- és töltői hálózattal.

 

Az F-MIX Kft. sokféle üzemeltetési körülmény és elvárás mellett, képes volt a partnerek igényeihez alkalmazkodni és a hosszú távú együttműködés érdekében, azokat kielégíteni. Az a tény, hogy partnereink egy része a védőital ellátásban is szolgáltatásunkra támaszkodik, mutatja annak megbízható voltát.


Az F-MIX Kft. szolgáltatásának színvonalát lényegesen befolyásoló elemeket, mint a termék minősége, ára, az automaták külső megjelenése, tisztasága és működési biztonsága, úgy határozta meg, hogy ezek teljes vevői elégedettséget váltsanak ki. Az F-MIX Kft. az automaták kiválasztásánál, a vevői igényeket szem előtt tartva, a kapacitásban, méretben, italválasztékban és külső megjelenésben legalkalmasabbat ajánlja telepítésre.

Automatáink üzemelnek munkahelyeken, iskolákban, egészségügyi intézményekben, kozmetikai szalonokban, önkormányzati és rendőrségi közintézményeknél.

Abban a reményben, hogy általános cégismertetőnkben leírtak felkeltették érdeklődését szolgáltatásunk iránt, állunk rendelkezésére.

 

A személyes találkozás reményében

üdvözlettel:
Fodróczy Attila

© 2022 | F-Mix Automata kihelyezés | Minden jog fenntartva