Automata kihelyezés

Cégünk minőségi kül- és beltéri italautomaták (szemes és instant kávé, cappuccino-k, forró csokoládé, rumos-diós csoki, tea, leves, üditő stb.) kihelyezésével és üzemeltetésével foglalkozik. Szeretném figyelmébe ajánlani szolgáltatásunkat, ha Önöknél még nincs italautomata, ha a kihelyezett géppel nincs megelégedve!

Mi az előnye annak, ha Ön is rendel ital automatát munkahelyére?

Személyesen felmérés után, a felmerülő igényeknek a lehető legszélesebb körben eleget téve egyezünk meg az automata fajtáját és az italkínálatot illetően. Nincs gondja utána sem a gép karbantartásával és tisztításával, sem az alapanyagok raktározásával, de a kávéfőzéssel és a mosogatással sem.

Milyen kávét szeretne?

A legtöbb Magyarországon forgalomba helyezett kávéautomata két ponton veszít a kávéházi kávékkal vívott versenyben: az egyik, hogy gyenge,  vízízű italokat adnak, amely részben az alapanyag silány minőségének is köszönhető, részben a gyenge technológiának; a másik probléma, hogy nem megfelelő hőmérsékletű és nem megfelelő a víz-alapanyag mennyisége. Rendkívül fontosnak tartom megjegyezni, hogy az általunk üzemeltetett automatákban kiváló minőségű, olasz-német-magyar alapanyagokkal és szakképzett munkatársakkal dolgozunk. Az italautomaták kínálatát a legtöbb esetben tetszés szerint alakíthatja ki, felmérve saját és kollégái igényeit.

Segítünk Önnek a választásban!

A vásárlói (dolgozói, ügyfél) létszám, valamint a becsülhető fogyasztási adatok alapján, javaslatot teszünk a megfelelő automata típus kiválasztására.

A megrendelését követően…

Az italautomatát az Ön által kívánt határidőn belül leszállítjuk és a  kijelölt helyen üzembe helyezzük. Saját tulajdonú, bevizsgált berendezéseinket helyezzük el – ingyenesen –, így semmilyen lízing- vagy kihelyezési díj nem terheli Önt

A kiváló ügyfélszolgálati rendszernek köszönhetően az italautomatákat munkatársaink a fogyasztás mértékének figyelembevételével rendszeres töltik, tisztítják, valamint elvégzik a szükséges karbantartási munkálatokat. Cégünk mindig elérhető, folyamatos szolgáltatást biztosít.

A gépek visszaadós pénzvizsgáló berendezésekkel vannak kihelyezve.

Az Ön részéről

Az üzemeltetés, amellett, hogy teljesen ingyenes, minimális energiát igényel. Önöktől mindössze a megfelelő 1/2 colos mosógépszelep ivóvízkiállást és 230 volt/16 amperes elektromos csatlakozási lehetőség kialakítását kérjük.

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését  lépjen velünk kapcsolatba!

© 2022 | F-Mix Automata kihelyezés | Minden jog fenntartva